Den här sidan är utskriven från Högskolan i Halmstads webbplats (www.hh.se). Texten uppdaterades senast den 2019-02-11. Besök webbplatsen om du vill vara säker på att läsa den senaste versionen.

Besök oss

Att cykla eller åka buss/bil mellan centrum och Högskolan tar bara några minuter, det är cirka två kilometer. Du följer lättast Laholmsvägen raka vägen till Högskolan.

Högskolans Servicecenter hittar du vid huvudentrén, Hus B, ingång mot Kristian IV:s väg.

Öppettider: måndag till fredag kl. 8–16
Växel: måndag till fredag kl. 8–16
E-post:
servicecenter@hh.se

Med bil

Om du kommer på E 6 från Malmö eller Göteborg tar du södra avfarten och kör sedan mot centrum. Efter någon kilometer ser du på vänster sida ett höghus i glas. I korsningen vid höghuset svänger du vänster.

Även om du kommer från öster, till exempel från Växjö eller Jönköping, är det lättast om du kör ut på E 6 och tar södra avfarten och sedan kör mot centrum.

Parkering

Det finns flera parkeringar inom området. Ett parkeringshus, P-hus Högskolan, finns bredvid hus I och Q. Parkeringsmöjligheter finns bakom hus N och T samt på Nitaregatan. Gratis parkeringsplatser finns på Knäredsgatan för de som vill promenera. Gångväg finns mellan husen så man kommer till Pilefeltsgatan.

Med flyg

Halmstad flygplatslänk till annan webbplats är en av Sveriges mest centrala flygplatser. Från flygplatsen tar du dig till centrum med buss, cykel eller taxi. Färd med bil tar cirka 10 min från city. Buss tar cirka 25 min från city med länstrafiken. Hitta flyg till Halmstad.länk till annan webbplats

Med tåg

Med tåg tar du dig till centrala Halmstad och från stationen är det gångavstånd till centrum. Till Högskolan tar det cirka 15 minuter att gå. Det går även bussar från tågstationen till de flesta delarna av Halmstad.

För information om tågtidtabeller, se Öresundståglänk till annan webbplats eller SJlänk till annan webbplats. Du kan också kontakta SJ på telefonnummer 0771-75 75 75.

Med buss

Till Halmstad går både läns- och expressbussar. Att ta sig mellan Högskolan och centrum tar cirka fem minuter med cykel och en kvart att gå. De flesta väljer att cykla dit de ska men annars kan man välja att åka buss. Busstabell finner du på Hallandstrafikenslänk till annan webbplats webbplats. Du kan även ringa dem på tfn 0771-33 10 30.

Boende

Som statlig myndighet har vi upphandlade avtal med ett antal hotell i Halmstad. För att som besökare kunna utnyttja våra priser, var vänlig och uppge "Högskolan i Halmstad" vid bokning. Besökaren står själv för betalningen och Högskolan kan inte garantera att alla hotell ger våra avtalade priser. För fler förslag på boende, besök Destinationhalmstad.selänk till annan webbplats.

Karta Google Maps

Vägbeskrivning från centralstationen

Karta Google Maps

Med bil från E6 Göteborg

Karta Google Maps

Med bil från E6 Malmö

Campuskarta

Campuskarta

Sidan uppdaterad 2019-02-11