Sommaröppet

Sommaröppet

Välkommen till sommaröppet

Planerar du att börja läsa på Högskolan i Halmstad i höst? Fredagen den 17 juli 2020 håller vi sommaröppet för blivande studenter. På grund av rådande omständigheter sker evenemanget i år på webben. Under det digtala sommaröppet kommer du att kunna ställa frågor direkt till våra studentambassadörer om hur det är att läsa på högskola och hur det är att leva studentliv. Du kan också träffa lärare och studievägledare. Vår studentkår finns också på plats i det digitala mötesrummet och kan bland annat berätta mer om hur du kan hitta bostad. Detta och mycket annat bjuder vi på denna dag!

Schema för dagen

Anslut dig till det digitala sommaröppet den 17 juli med gratisverktyget Zoom på nedanstående tider. Du kan behöva ladda ner Zoom för att vara med på webbinarierna. Gör detta genom att klicka på webbinarielänkarna som publiceras på denna sida cirka en vecka innan evenemanget. Tänk på att försöka logga in vid start eftersom webbinariet kan avslutas före utsatt tid om alla frågor besvarats. Skulle du inte höra oss när du kommer in i mötet kan du prova att gå ur webbinariet och komma in igen. Vi försöker att svara på alla frågor inom tidsramen, de frågor som inte hinns med kommer att läggas till i våra vanliga frågor och svar. Har du inte möjlighet att vara med på webbinarierna kan du i efterhand ta del av ämnena i Vanliga frågor och svar.

Vanliga frågor och svar

Här har vi samlat de vanligaste svaren på frågor man har som blivande student. Hittar du inte svaret på din fråga kan du ställa den genom att fylla i och skicka in formuläret nedan.

Ställ en fråga till oss