Studentladok

Studentladok använder du bland annat för att se dina resultat och anmäla dig till tentor. När du loggar in i Studentladok första gången är det viktigt att du kontrollerar dina kontaktuppgifter så att du inte missar viktig information från Högskolan.

Om du studerade vid ett annat lärosäte innan du började på Högskolan i Halmstad har du troligtvis e-postadressen till ditt förra studentkonto registrerad i Studentladok. Vill du inte få information skickad till det gamla kontot måste du uppdatera e-postadressen i Studentladok.

Så loggar du in i Studentladok

Användarnamn: ditt användarnamn för studentkontot, till exempel nistut18.

Lösenord: det lösenord du valde när du skapade ditt studentkonto.

 • Logga in i Studentladok.
  Studentladoklänk till annan webbplats

 • Klicka på ”Välj lärosäte för inloggning” och välj Halmstad University i listan av lärosäten som kommer upp.
  • Kan du inte välja Högskolan i Halmstad / Halmstad University när du ska logga in? Det kan bero på att du har loggat in i Studentladok på ett annat lärosäte tidigare. Då kan du behöva rensa din historik.
  • Rensa historiken.länk till annan webbplats
  • Välj sedan ”Yes, Clear my Settings” för att ta bort ditt val att alltid logga in med det andra lärosätet. När du sedan ska logga in i Halmstads Studentladok och klickar på ”Välj lärosäte för inloggning” ska du få fram listan med lärosäten och där kunna hitta Halmstad.
 • Klicka sedan på ”Proceed to login”. Där loggar du in med ditt studentkonto. Titta gärna på vår introduktionsvideo om Studentladok nedan.

uppdaterad

2019-02-28

Kontakt

Dela

Har du Frågor?

Kontakta Servicecenter: servicecenter@hh.se