Sök

Ett möte mellan studenter med sällskapsspel och umgänge

För dig som student anordnas regelbundet aktiviteter och evenemang där du kan ha roligt tillsammans med andra studenter. SPELoMAT, där du kan träffa andra studenter och spela sällskapsspel, är en återkommande aktivitet under vår- och höstterminen.

För många är sociala aktiviteter på sidan av studierna en viktig del av vardagen. Ett av Högskolans evenemang där studenter har chansen att mötas är SPELoMAT, som anordnas i samarbete mellan Studenthälsan och Café Mangold.

På tisdagseftermiddagarna träffas studenter på caféet i hus S för att spela spel, umgås och äta en bit mat till rabatterat pris. På en av vårterminens träffar deltog bland annat Eek De Bruijckere:

– Jag har varit här några gånger och tycker att det är jättekul. Jag tycker att det är roligt att spela brädspel med vänner, förklarar han.

– Jag är här för första gången. Jag kom hit för att träffa nya människor, berättar en annan student i samma sällskap medan resten av medspelarna runt bordet har fullt fokus på spelet.

En man i en lila t-shirt sitter på en stol och håller i spelkort.

Eek De Bruijckere och hans vänner spelade en runda av spelet Bohnanza.

Vårens sista SPELoMAT

Den 26 april hålls vårens sista träff, och då med ett särskilt program. Du bjuds in till en avslutning utanför hus S där du kan utmana nya och gamla vänner i olika aktiviteter och tävlingar – allt från att fälla plåtburkar till lyckohjulet. Under avslutningen bjuds det också på korv med bröd och dricka.

– Passa på att fira vårens avslutning med oss. Det kommer att bli storslagna aktiviteter och fina priser, berättar studenterna Hugo Jönsson och Jakob Wallman som båda är engagerade i SPELoMAT.

Två personer sitter ned och ler medan de spelar schack.

Studenterna Hugo Jönsson and Jakob Wallman spelade schack.

Publicerad

kontakt

Dela

Kontakt