Studie- och karriärvägledning

När du har funderingar kring utbildning, yrke och karriär kan du alltid vända dig till oss på studie- och karriärvägledningen.

Tre kvinnor står bredvid varandra, ler och tittar in i kameran. Foto.

Högskolans studie- och karriärvägledare. Från vänster: Victoria Bengtsson, Pia Fager och Annalena Stenljung.

Boka ett möte

På grund av den rådande situationen begränsar vi antalet fysiska möten. I stället kan du prata med oss i telefon eller i ett videosamtal om du vill diskutera dina framtida eller nuvarande studier. Du kan själv boka tid med oss online.

Boka tid onlinelänk till annan webbplats

Om du gärna vill träffa oss personligen, ring eller skicka ett mejl och beskriv kort vad du vill diskutera och att du föredrar fysiskt möte.

Välj vägledare för din utbildning

Om du har specifika frågor kring en viss utbildning kan du vända dig direkt till den studie- och karriärvägledare som är ansvarig för din utbildning. När du bokar tid kan du se vilka utbildningar respektive vägledare ansvarar för.

Viktigt att du själv reflekterar

Vår uppgift som vägledare är att vara en neutral person som ställer frågor till dig och som får dig att själv reflektera. Vi vill medverka till att du får en större insikt om vilken kompetens, vilka intressen och drivkrafter du har i förhållande till val av studier, yrke och karriär. Allt för att du ska ha ett bra beslutsunderlag för din framtid.

uppdaterad

2020-10-15

Kontakt

Dela

Kontakt