Studenthälsan

Studenthälsan är till för alla studenter på Högskolan i Halmstad. Vi arbetar både med individkontakt på mottagningen samt förebyggande arbete generellt för att på olika sätt förebygga ohälsa bland studenter. Ditt välmående är viktigt för oss och du kan vända dig till oss med allt som rör din hälsa. 

Vad erbjuder Studenthälsan?

Du hittar Högskolans HBTQ-diplomerade studenthälsa på Studentsupport som ligger ovanför Servicecenter. Nedan hittar du mer information om vad du kan få hjälp med hos oss.

Drop-in-mottagningen och väntrummet är stängt

På grund av den rådande situationen begränsas antalet fysiska möten på Studenthälsans mottagning och om möjligt ersätts dessa av telefon- eller videosamtal online. Drop-in-mottagningen är stängd tills vidare.

Så påverkar coronapandemin dig som student

Boka ett möte

Om du vill boka ett möte med Studenthälsan kan du mejla studenthalsan@hh.se eller ringa 035-16 74 37 så bestämmer vi gemensamt vilken typ av möte som passar bäst.

Fyra personer sitter på rad i fåtöljer, tittar in i kameran och ler. Foto.

På Studenthälsan hittar du Morgan Ljungkvist, hälsovägledare, Elisabeth Ylander, leg sjuksköterska, Matilda Sturesson, leg psykiatrisjuksköterska, och Linda Emanuelsson, hälsovägledare.

Om du blir sjuk

Du har möjlighet att träffa sjuksköterska och läkare på Studenthälsan. Vi kan också vägleda dig vidare till övrig hälso- och sjukvård om du behöver.

Ring 112 vid nödsituationer

Vid akut sjukdom och nödsituationer, kontakta alltid SOS Alarm genom att ringa 112.

Hälsointyg

Ska du studera utomlands eller är du sjuksköterskestudent som ska genomföra VFU? Då kan du behöva ett hälsointyg.

uppdaterad

2020-07-01

Kontakt

Dela

Kontakt

    • Öppettider i sommar

    • 6 juli–14 augusti: stängt