Starta eget företag

Har du en idé som du inte vet hur du ska gå vidare med? Känner att det vore spännande att starta eget företag? Du är inte ensam. H5 Student, Högskolans studentinkubator, kan hjälpa dig från idé till verklighet – helt gratis.

Tre leende, kvinnliga studenter i färgglada kläder pluggar tillsammans.

Som student har du stora möjligheter att komma långt i ditt entreprenörskap. Du får nämligen tillgång till H5 Student under hela din studietid plus tre månader efter att du har slutat.

Utveckla din affärsidé på H5 student

På H5 student får du möjlighet att utveckla din affärsidé under studietiden, och kanske kunna skapa ditt eget arbete lagom till du är klar med studierna. Vi erbjuder idécoachningsmöten där du får hjälp med att komma i gång, utveckla din affärsidé och anpassa den till din målgrupp och blivande kunder. Vi stöttar dig på flera sätt och låter dig dessutom ta del av vårt breda nätverk av entreprenörer och företag.

Häng på någon annans projekt

Din idé behöver inte vara kopplad till ditt studieområde utan kan vara ett fritidsintresse eller ett vardagsproblem som du vill lösa. Du behöver inte ens ha en egen idé, det räcker att du är driven. Du kan hänga på en annan student som redan har en idé eller samarbeta med näringslivet – det pågår alltid projekt någonstans.

Kontakt

1. Besök oss i Trade center
Här får du möjligheten att känna på den kreativa miljön på H5 student i Trade center på campus (våning 2 och 3).

2. Walk and Talk
Trivs du bättre ute i friska luften? Låt oss träffas över en promenad runt campus. Vi möts så klart vid Trade center på campus, så får du också möjligheten att kika in på H5 student.

3. Skype-möte
Läser du på distans eller har svårt att komma ifrån för att åka till oss? Vi träffar dig gärna över Skype i stället.

H5 studentlänk till annan webbplats

Mötesbokning

Var vill du möta oss?
Var vill du möta oss?
uppdaterad

2019-02-26

Kontakt

Dela