Schema

Via länkarna nedan kan du söka fram scheman. Tänk på att bokade lokaler kan ändras så kolla ditt schema regelbundet.

Så söker du fram ett schema

  1. Skriv de tre första bokstäverna i program- eller kursnamnet. Då dyker det du söker på upp i resultatlistan – ju fler bokstäver du skriver, desto färre blir träffarna.
  2. I sökresultatet ser du vilket år ett program startar (v18 betyder vårterminen 2018) eller mellan vilka veckor en kurs pågår (201803 / 201810 betyder att kursen pågår mellan vecka 3 och 10, 2018).
  3. När du har hittat det du söker i sökresultatet klickar du på det så att det hamnar i ”Mina val”. Klicka sedan på ”Visa schema”.
  4. Om du klickar på en bokning så hittar du mer information om klass, sal, lärare etc.

Sök mer detaljerat

  • Om du klickar på ”Visa kategorier” kan du precisera din sökning ytterligare.
  • Om du vill se ett schema för olika typer, till exempel klass + lärare, klickar du på ”Separator” mellan varje typ.
  • När du har sökt fram ditt schema kan du modifiera det genom att klicka på ”Anpassa”. Här kan du filtrera bort vissa kurser, exportera schemat till din telefon och mycket mer. I menyn ovanför schemat kan du ändra tid och bläddra dig fram och tillbaka i kalendern.
    För att se ett kombinerat schema för till exempel Maskiningenjör teknisk design som började hösten 2013, lokalen O124 samt en specifik lärare kan du välja att söka på lärare och lärarens namn.
  • Du kan självklart också skriva ut schemat.

Tyck till om schemafunktionen

Fyll i formuläret nedan om du har synpunkter på schemafunktionen. Dina synpunkter skickas till ansvarig för schema på webbplatsen.Obs! Om du önskar svar på din fråga måste du ange din mejladress.

uppdaterad

2020-07-10

Kontakt

Dela

Kontakt