Rektor: Viktigt med förståelse och tålamod

Högskolans rektor, Stephen Hwang, skriver här till alla studenter med anledning av situationen kring coronaviruset, som nu får stor påverkan på undervisningen, och ber om tålamod och förståelse.

Porträtt av en man. Foto.

Stephen Hwang, Högskolans rektor.

I dag på förmiddagen kom Folkhälsomyndigheten med sin rekommendation att alla högskolor ska övergå till distansundervisning, och regeringen underströk vikten av att vi följer dessa rekommendationer.

Därför har jag beslutat att vi från och med i morgon (18 mars) kommer att övergå till distansundervisning. Alla examinationer på campus ställs också in.

Det här är en exceptionell situation för alla och vi måste anpassa oss så gott vi någonsin kan. För oss på Högskolan är det viktigaste att se till att du som student i möjligaste mån kan fortsätta dina studier i normal takt, men nu i form av distansundervisning. Din lärare kommer att kontakta dig snarast med information om hur undervisning och examination kommer att ske framöver. Det finns säkert många frågor som dyker upp för dig och din lärare kanske inte har svar på allt med en gång. Ha tålamod, vi jobbar för att lösa problemen på bästa sätt!

Det är viktigt att också se ljuset i tunneln. Det här situationen kommer att gå över även om det kan dröja ett tag.

uppdaterad

2020-03-17

Kontakt

Dela

Kontakt