Internationella dagen

Den 27 november förvandlas glasgången till en internationell marknadsplats där våra studenter visar upp traditioner från sina kulturer. Vi söker studenter som vill engagera sig under dagen.

Du kan engagera dig på två olika sätt under den internationella dagen. Du kan dela med dig av dina erfarenheter som utbytesstudent eller representera ett land som du har anknytning till.

Har du erfarenhet av utlandsstudier?

Vi söker även studenter som har studerat utomlands och som vill dela med sig av sina erfarenheter under dagen. Målet är att inspirera fler studenter att vilja skaffa sig internationell erfarenhet under sin studietid. Är du intresserad av att dela med dig av dina upplevelser utomlands? Hör av dig till vår internationella kommunikatör Helena Bengtsson.

helena.bengtsson@hh.se

Representera ditt land

Vi söker studenter som vill representera sitt land och visa upp landets kulturella specialiteter under dagen. Kanske vill du bjuda på kanelbullar, sjunga svenska schlagerhits eller måla dalahästar på plats under dagen? Eller har du rötter i ett annat land än Sverige och vill dela med dig av något unikt därifrån? Anmäl dig via formuläret nedan om du vill medverka.

Anmälningsformulär

Eventinformation

Tid: 27 november, kl. 11.00–14.00

Plats: glasgången, hus A och B

Mer detaljerat schema uppdateras närmare eventets datum.

uppdaterad

2019-10-04

Kontakt

Dela