Spridningskonferens Digga Halland

Information med anledning av coronaviruset

Med anledning av den rådande utvecklingen har Högskolan i Halmstad beslutat att skjuta upp den inplanerade konferensen den 14 maj och istället genomföra den under hösten 2020. Mer information kommer om konferensen kommer senare.
Publicerad: 2020-03-20, klockan 14:15

Under snart två år har Digga Halland arbetat för att öka den digitala kompetensen bland vård- och omsorgsmedarbetare i Halland. I samband med att projektet nu genomfört de flesta aktiviteterna så arrangeras en spridningskonferens där resultaten kommer att presenteras. Sidan uppdateras löpande.

Digga Hallands slutkonferens

Foto: Joakim Andersson

"Det här eventet får ni inte missa! En dag som kommer innehålla ett inspirerande program och flera aktiviteter som visar på hur Digga Halland drivit digitaliseringen inom vård och omsorg framåt i Halland. Ni kan ta del av dagen oavsett var ni befinner er."

Lena German Millberg, projektledare Digga Halland

Framflyttat till hösten 2020

Spridningskonferensen kommer flyttas fram till hösten 2020 med anledning av coronavirusets utveckling. Planeringen av konferensen och programmet fortsätter och uppdateringar om nytt datum kommer. Programmet kommer bestå av olika inslag som visar på resultaten vi uppnått i projektet. Planen kvarstår att starta efter lunch och livesända konferensen för de som vill följa oss digitalt.

Plats: Digitalt laborativt centrum (DLC), Hus Q, Högskolan i Halmstad (preliminärt)
Tid: 12.00 - 18.00 (preliminärt)
Målgrupp: Konferensen riktar sig till alla vård- och omsorgsmedarbetare som varit med i projektet, och till andra personer med intresse för digitalisering av vård och omsorg. Vi välkomnar politiker, företagare, forskare och allmänhet att ta del av dagens program och delta på eventet.

Judith Wolst

Judith Wolst kommer prata om människans roll i den digitala omställningen.

Program

Under dagen kommer vi varva paneldebatter med olika former av samtal. Vi kommer prata om projektets uppnådda resultat och blicka tillbaka på händelser som varit betydelsefulla. Under eftermiddagen välkomnar vi gästföreläsaren Judith Wolst som kommer prata om samarbetet mellan teknik och människa. Programmet kommer uppdateras löpande.

Samverkansparter

uppdaterad

2020-03-20

Kontakt

Dela