Den här sidan är utskriven från Högskolan i Halmstads webbplats (www.hh.se). Texten uppdaterades senast den 2018-11-28. Besök webbplatsen om du vill vara säker på att läsa den senaste versionen.

Högskolans högteknologiska labbmiljöer

Högskolan i Halmstad har flera moderna och välutrustade laboratorie-miljöer för forskning, utbildning och produktutveckling.

Labbmiljöerna används såväl i undervisning och forskning, som i samverkansprojekt med näringsliv och organisationer. Stora företag har ofta tillgång till egna laboratorier och att kunna erbjuda regionens mindre och medelstora företag möjligheter att utveckla och testa nya idéer är en viktig del för Högskolan.

Fystester, kostanalyser, reaktionsexperiment, mätning av radioegenskaper och elektronikutveckling är några av de möjligheter som finns. Förutom labbmiljöernas moderna utrustning finns resurser i form av forskare, tekniker och studenter som i examensarbeten, student- eller forskningsprojekt genomför uppdrag och experiment.

Besök respektive labbmiljö för mer information och kontaktuppgifter:

På fysiologi- och biomekaniklabbet finns möjligheter att göra olika typer av tränings- och fystester samt avancerade biomekaniska undersökningar.

Skelett i labbmiljö på Högskolan
Sidan uppdaterad 2018-11-28