Anmärkning

Du skapar ett personligt konto genom att använda knappen för ”Register”, som finns högst upp till höger på websidan för Research Professional. Du måste vara inloggad på en dator som är ansluten till nätet på Högskolan i Halmstad när du gör det här.

Sök i databasen


Research professional

ResearchResearch Ltd.

Research Professional är en extensiv databas med forskningsfinansiärer från hela världen. Databasen uppdateras kontinuerligt med aktuella utlysningar inom alla områden. I den här databasen kan du söka efter utlysningar inom olika forskningsområden eller efter forskningsfinansiärer. Du kan också välja att automatiskt få e-post om aktuella utlysningar inom ditt forskningsområde.

Du behöver inte ha ett konto för att söka i databasen, det räcker att du sitter på Högskolans nätverk men för att kunna utnyttja databasen effektivt är det nödvändigt att sätta upp ett personligt konto.

Med ditt personliga konto kan du:
- få aktuella utlysningar direkt till din e-postbrevlåda
- spara dina sökningsprofiler för att kunna använda dem igen
- spara intressanta utlysningar
- dela information med dina kollegor

Täckning

Uppdateras kontinuerligt


Läs mer

Slutanvändaravtal
De licensierade databaserna innehåller material som endast får användas för personligt och vetenskapligt bruk, samt för forsknings- och undervisningsändamål. Det är absolut förbjudet att ändra, omarbeta, systematiskt kopiera, redistribuera, sälja, publicera, eller på annat sätt använda materialet i kommersiellt syfte.

Allmänna användningsvillkor.