Den här sidan är utskriven från Högskolan i Halmstads webbplats (www.hh.se). Texten uppdaterades senast den 2018-11-22. Besök webbplatsen om du vill vara säker på att läsa den senaste versionen.

Ta chansen att studera utomlands

Berika din utbildning vid Högskolan i Halmstad genom att åka iväg på utlandsstudier. Du kan utforska en annan kultur, uppleva en helt ny livsstil, få många nya vänner och förbättra dina jobbmöjligheter.

Att studera utomlands kommer att gynna både dig som person och din framtid. Som student vid Högskolan finns det olika möjligheter för dig gällande studier och praktik.

På dessa sidor hittar du inspiration och information som hjälper dig att planera inför dina utlandsstudier. Du hittar bland annat information om hur du ansöker, vad du bör tänka på och en lista med råd för att du inte ska missa något viktigt i processen före avresan. Det är mycket att tänka på när man planerar att studera utomlands, men det är också ett minne för livet.

Om du har frågor kring utlandsstudier, var inte rädd för att höra av dig. Har du funderingar om hur det går till och hur du gör kan du kontakta Servicecenter. Passa även på att gå på de informations­träffar om utlandsstudier som hålls. Har du funderingar kring till exempel kursval och tillgodoräknande ska du vända dig till din programansvarige.

1. Inspiration
2. Ansökan
3. Före
4. Under
5. Efter

Erasmus – vad är det? Här får du mer information om EU:s program för högre utbildning.

Erasmus 30
Sidan uppdaterad 2018-11-22