Den här sidan är utskriven från Högskolan i Halmstads webbplats (www.hh.se). Texten uppdaterades senast den 2017-04-18. Besök webbplatsen om du vill vara säker på att läsa den senaste versionen.

campus

Häng med på en fartfylld rundtur på campus! Studenten Jennifer Lagergren visar oss runt på högskoleområdet.

Nära till det du behöver

Som student i Halmstad slipper du kuska staden runt när du ska från en föreläsning till en annan. Här ryms det mesta på campus. Det gör det lätt att få kontakt med studenter från andra ämnen, med lärare och med annan personal på Högskolan.

Nybyggt och fräscht

På campus finns föreläsningssalar, bibliotek, kafé, kårhus, pub och gym. Merparten av byggnaderna är nybyggda och lokalerna är genomgående mycket fräscha. Eftersom campus ständigt är fullt av liv och rörelse, är det den naturliga mötesplatsen för Högskolans studenter.

Nära till stan

När du vill byta miljö är det nära till både stan och till havet. Du tar dig mellan campus och centrum på några minuter med cykel eller buss. Bekvämt och bra.

Högskolehallen för träningssugna

I Högskolehallen har vi samlat allt som rör idrott och hälsa. Här finns en stor idrottshall, träningssalar och lokaler för undervisning och forskning, bland annat två topputrustade laboratorier. Här finns även gym, aerobicsal, spinningsal och klättervägg – nära till hands för alla träningssugna studenter på campus.

Skön studiemiljö på högskolebiblioteket

Med sina tysta läsesalar och rum för grupparbeten erbjuder högskolebiblioteket en perfekt studiemiljö. Här finns också all kurslitteratur inom de ämnen som du kan läsa på Högskolan. Dessutom hittar du dagstidningar, tidskrifter, handböcker och fördjupningslitteratur.

Servicecenter

Om du har frågor om Högskolan, våra utbildningar eller hur du tar dig till olika lokaler, kontakta Servicecenter vid Högskolans huvudentré.

Sidan uppdaterad 2017-04-18