Den här sidan är utskriven från Högskolan i Halmstads webbplats (www.hh.se). Texten uppdaterades senast den 2018-06-26. Besök webbplatsen om du vill vara säker på att läsa den senaste versionen.

plugga till civilingenjör i Halmstad och tävla om en elcykel

Är du antagen till och börjar på något av våra två Civilingenjörsprogram med start hösten 2018 så har du chansen att vinna en elcykel till ett värde av 30 000 kronor!

Så här tävlar du

1. Ansök till något av Högskolan i Halmstads två civilingenjörsprogram med start hösten 2018 (ansökan stängde den 16 april).

2. Tacka ja till din plats på något av Högskolan i Halmstads två civilingenjörsprogram med start hösten 2018 (antagningsbesked kommer den 12 juli).

3. Skriv din motivering i formuläret nedan.


Vinnaren utses under hösten 2018 bland de studenter som börjar på något av de två Civilingenjörsprogrammen och som har fyllt i motiveringen nedan. Priset är en elcykel till ett värde av 30 000 kronor!

Läs mer om tävlingsvillkoren.

Lycka till och välkommen till Högskolan i Halmstad!

Tävlingsvillkor

För att tävla måste du vara behörig, ansöka till och börja på något av Högskolan i Halmstads två civilingenjörsprogram. Dessutom måste du fylla i namn, e-post och motivering via formuläret på denna sida. Vinnaren utses av en jury och juryns beslut kan inte överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinnaren kan inte byta ut vinsten mot ekonomisk ersättning eller överlåta vinsten till någon annan. Vinnarens namn, ort och motivering kan komma att användas i marknadsföringssyfte av Högskolan i Halmstad. Vid frågor gällande tävlingen, kontakta louise.wandel@hh.se.

Om filmen

Filmen är gjord i samarbete med cykelföretaget Trek. Det pågår flera examensprojekt på Högskolan i Halmstad om integrering av intelligent teknik i cyklar. Flera av Högskolans forskningsprojekt handlar om utveckling av självkörande fordon, och forskningen sker i nära samarbete med industrin. Ema som syns i filmen pluggar till civilingenjör i datateknik vid Högskolan i Halmstad.

Sidan uppdaterad 2018-06-26