Den här sidan är utskriven från Högskolan i Halmstads webbplats (www.hh.se). Texten uppdaterades senast den 2018-11-19. Besök webbplatsen om du vill vara säker på att läsa den senaste versionen.

Välkommen till Innovationsveckan den 23–25 november 2018!

Att din omgivande miljö påverkar din kreativitet och din innovationsdrift är välkänt. Trots det ser de flesta inne- och utemiljöer ut som gråa trötta skal utan genomtänkta biytor för informella lärmiljöer.

Därför vill vi utveckla Högskolans kreativa miljöer. Med Högskolan i Halmstads egna lokaler som experimentverkstad utvecklar vi framtidens kreativa miljöer tillsammans.

Bild: ANDERS ANDERSSON

Under Innovationsveckan samlas fritänkande människor som tillsammans i gränsöverskridande lag får gå loss med sin kreativitet på ett case. Under roliga, inspirerande och givande former tar vi fram framtidens inne- och utemiljöer under vårt hackathon i Digitalt laborativt centrum (DLC) på Högskolan. Alla typer av lösningar och människor är välkomna, bara fantasin sätter gränserna! Anmäl dig i formuläret nedan om du vill vara med!

Syftet med Innovationsveckan är att stimulera innovativt tänkande och få människor att mötas under roliga och kreativa former för att ta fram lösningar på samhällsutmaningar.

Vi sätter samman lag bestående av studenter, forskare, företagare och andra intresserade som tillsammans får skapa kreativa och innovativa lösningar som kan användas till att förbättra vår värld.

Ni får välja ett av de case som presenteras och därefter får ni 48 timmar på er att ta fram en kreativ lösning. Under söndagen den 25 november presenteras resultatet för en jury som sedan utser en vinnare. Helgen innehåller även inspirerande föreläsningar, utbildningar och evenemang.

Då vårt fokus ligger på att skapa en bättre värld och att sprida kunskap, idéer och innovationskraft, är allt som kommer fram under Innovationsveckan Open Source och tillåtet för vem som helst att jobba vidare med i efterhand.

Är du ett företag som vill bidra till eller på annat sätt synas under eventet: kontakta staffan.enting@hh.se.

Anmälan till Innovationsveckan

Det är inte tillåtet att göra anmälningar längre. Sista anmälningsdag var den 22 november klockan 21.00.

Vill du delta i hackathon 23–25 november?

Vårt hackathon pågår i 48 timmar från den 23 november klockan 16 till den 25 november, klockan 18.

Man kan antingen anmäla sig som ett lag, en mindre grupp eller som en enskild person (du kommer då att delas in i ett lag tillsammans med andra kreativa personer).

Sidan uppdaterad 2018-11-19