Den här sidan är utskriven från Högskolan i Halmstads webbplats (www.hh.se). Texten uppdaterades senast den 2017-12-04. Besök webbplatsen om du vill vara säker på att läsa den senaste versionen.

Användningstips

Vi har försökt att se till att webbplatsens innehåll är tillgängligt och användbart för så många som möjligt.

Snabbtangenter

Webbplatsen följer Funkas länk till annan webbplatsrekommendationer som även Webbriktlinjerlänk till annan webbplats (Vägledning för webbutveckling) använder sig utav. Främsta målgruppen är synskadade och dyslektiker som enkelt behöver hitta vad de söker.

0 - Om webbplatsen
1 - Startsida
2 - Nyheter
3 - Webbkarta
4 - Sök
7 - Kontakt

Snabbtangenterna aktiveras på olika sätt beroende på vilken webbläsare och vilket operativsystem du använder. I Internet Explorer för Windows håller du ned Alt-tangenten, den önskade snabbtangenten och tryck på enter, på Mac använder du Ctrl+snabbtangent.

Ändra utseendet på webbplatsen

Du kan ändra utseendet på webbplatsen. Läs mer på vår Anpassa-sida. Om du tycker att texten på webbsidorna är för liten eller för stor kan du enkelt ändra den med din webbläsares inbyggda funktioner. I de flesta moderna webbläsare gör du detta genom att hålla nere Ctrl-tangenten och snurra på mushjulet. I annat fall hittar du alternativ för att ändra textstorlek i webbläsarens menyer.

Sidan uppdaterad 2017-12-04