Den här sidan är utskriven från Högskolan i Halmstads webbplats (www.hh.se). Texten uppdaterades senast den 2018-11-21. Besök webbplatsen om du vill vara säker på att läsa den senaste versionen.

Resurser

Inspelningsstudio

HPC tillhandahåller en inspelningsstudio där du kan skapa högkvalitativa videoinspelningar. För att boka en tid för visning och stöd vid inspelningen skicka ett mejl till HPC.

Lärplattform

Högskolan i Halmstad använder sig av Blackboard för webbaserad undervisning och undervisningsstöd. Blackboard kan med fördel användas för campuskurser, som en komplement till traditionellt undervisning, likväl som för distanskurser.

Om du behöver hjälp med Blackboard, skicka ett ärende via helpdesklänk till annan webbplats.
Obs! ange om du behöver tekniskt eller pedagogisk stöd.

Adobe Connect

Adobe Connect är ett webbkonferenssystem som ger möjligheter till virtuella mötesrum. Högskolan har tillgång till Adobe Connect via Sunet.

Det innebär att du som är anställd vid Högskolan i Halmstad kan skapa egna virtuella mötesrum och kan också spela in allt som sker i Connect-rummet. Inspelningen kan du sedan publicera på det sätt som du önskar.

Information och manualer hittar du på Högskolans intranät Insidan.

Kaltura

Kaltura är en videotjänst som är tätt sammankopplad med Blackboard.

Som lärare kan du med enkelhet spela in dig själv via din webbkamera, spela in din skärm eller ladda upp ett redan inspelat videoklipp direkt från din kursplats i Blackboard. Du blir ensam ägare till videoklippet och det är endast du som kan publicera klippen. Det finns dock möjligheter för dig att dela med dig av klippen till andra kollegor.

Sidan uppdaterad 2018-11-21