Den här sidan är utskriven från Högskolan i Halmstads webbplats (www.hh.se). Texten uppdaterades senast den 2018-09-14. Besök webbplatsen om du vill vara säker på att läsa den senaste versionen.

Utexpo – Högskolans stora examensmässa

Utexpo är en stor årlig höjdpunkt på Högskolan i Halmstad – då visar hundratals studenter upp sina examensarbeten för allmänheten.

Efter månader av förberedelser visar studenterna upp sina examensprojekt, smarta idéer och kreativa lösningar. Välkommen att ta del av inspiration och innovation på Högskolan i Halmstad!

 Program Utexpo 2018

Torsdagen den 24 maj 16–18
Mässan är öppen för studenter och personal på Högskolan.

Fredagen den 25 maj kl. 10–16
Mässan är öppen för allmänheten.
- Invigning kl. 11.00
- Stipendieutdelning kl. 13.00

Lördagen den 26 maj kl. 10–14
Mässan är öppen för allmänheten.

Plats: Högskolehallen, Högskolan i Halmstad

Utexpo 2017

UTEXPO – EN UNIK TRADITION PÅ HÖGSKOLAN I HALMSTAD

Utexpo – som har funnits i mer än 30 år – är en av Högskolans äldsta traditioner och något som engagerar studenter, personal, anhöriga och uppdragsgivare.

Idén till en examensmässa för sistaårsstudenter kläcktes i början av 1980-talet av dåvarande studierektorn för Utvecklingsingenjörslinjen, Jan-Einar Blomqvistlänk till annan webbplats. Han insåg vikten av marknadsföring och tog initiativ till en utställning på Högskolan för att studenterna skulle få visa upp sina examensarbeten som de hade jobbat så länge och intensivt med. Första året Utexpo arrangerades var 1982 och då visade elva utvecklingsingenjörer upp sina projekt.

Utexpo har sedan dess vuxit stadigt. Som mest har antalet utställande projekt varit långt över hundra från så gott som Högskolans samtliga ingenjörs- och ekonomutbildningar.

          

Sidan uppdaterad 2018-09-14