Den här sidan är utskriven från Högskolan i Halmstads webbplats (www.hh.se). Texten uppdaterades senast den 2018-02-07. Besök webbplatsen om du vill vara säker på att läsa den senaste versionen.

Utexpo – Högskolans stora examensmässa

Utexpo är en stor årlig höjdpunkt på Högskolan i Halmstad – då visar hundratals studenter upp sina examensarbeten för allmänheten.

Utexpo 2018 hålls den 24–26 maj i Högskolehallen. Program publiceras här inom kort.

Varmt välkommen!

Utexpo 2017

UTEXPO – EN UNIK TRADITION PÅ HÖGSKOLAN I HALMSTAD

Utexpo – som har funnits i mer än 30 år – är en av Högskolans äldsta traditioner och något som engagerar studenter, personal, anhöriga och uppdragsgivare.

Idén till en examensmässa för sistaårsstudenter kläcktes i början av 1980-talet av dåvarande studierektorn för Utvecklingsingenjörslinjen, Jan-Einar Blomqvistlänk till annan webbplats. Han insåg vikten av marknadsföring och tog initiativ till en utställning på Högskolan för att studenterna skulle få visa upp sina examensarbeten som de hade jobbat så länge och intensivt med. Första året Utexpo arrangerades var 1982 och då visade elva utvecklingsingenjörer upp sina projekt.

Utexpo har sedan dess vuxit stadigt. Som mest har antalet utställande projekt varit långt över hundra från så gott som Högskolans samtliga ingenjörs- och ekonomutbildningar.

Anmälningen sker från den 16 april till den 23 april.            

Sidan uppdaterad 2018-02-07