Den här sidan är utskriven från Högskolan i Halmstads webbplats (www.hh.se). Texten uppdaterades senast den 2016-12-20. Besök webbplatsen om du vill vara säker på att läsa den senaste versionen.

Högskolan i Halmstad

Vid sidan av alla studentledda föreningar och grupper finns det områden du som student kan engagera dig i, som har koppling till ditt lärosäte. Du kan bland annat engagera dig genom att utveckla din egen idé i vår Studentinkubator, hjälpa till att marknadsföra vår skola till gymnasieelever genom rollen som studentambassadör eller bli mentor åt ensamkommande flyktingbarn genom projektet Näktergalen. Mer info om dessa och andra grupper finner du nedan. Ta chansen att utvecklas genom att engagera dig i det du brinner för!

SI-undervisning

Att vara SI-ledare går ut på att leda studiegrupper utanför ordinarie schema.

Studentinkubator

Har du en idé och drömmer om att starta eget företag? Då skall du kontakta Högskolans Studentinkubator. Där får du stöd i utvecklandet av din affärsidé samt ett stort nätverk av andra driftiga entreprenörer.

Studentambassadör

Representerar Högskolan på externa studentmässor och interna konferenser.

Studentvärd – Hälsoteknikcentrumlänk till annan webbplats

Arbeta med att marknadsföra och visa upp Hälsoteknikcentrum Halland (HCH) samt att delta i innovationsprojekt.

Mentor Näktergalen

Projekt Näktergalen går ut på att studenter från Högskolan blir mentorer åt ensamkommande flyktingungdomar.

Connect Väst länk till annan webbplats

Connect är en ideell organisation som hjälper entreprenörsledda företag att skala upp och växa genom att koppla samman dem med en kompetenspanel från näringslivet. Som student kan du delta på dessa paneler och hjälpa till genom att föra anteckningar samtidigt som du får värdefull information om vad som krävs för att få ett företag att växa.

 

Ta chansen att utvecklas genom att engagera dig i det du brinner för!

Sidan uppdaterad 2016-12-20