Den här sidan är utskriven från Högskolan i Halmstads webbplats (www.hh.se). Texten uppdaterades senast den 2018-12-20. Besök webbplatsen om du vill vara säker på att läsa den senaste versionen.

Vi vill att studietiden ska vara den bästa tiden i ditt liv!

Många människor säger att studietiden är den roligaste tiden i livet. Nya vänner, nyvunnen frihet, ny kunskap, nya erfarenheter och nya sammanhang.

För många är engagemang det som tydligast präglar studentlivet. Att engagera sig i något av allt som erbjuds till studenter och av studenter kan hjälpa dig om du vill få nya vänner, roliga upplevelser och erfarenheter som gör skillnad på din väg mot drömjobbet.

Tillsammans arrangerar nätverket Studentliv en bra bit över 500 evenemang per år. Sociala aktiviteter, kunskapshöjande aktiviteter inför arbetslivet och hur ni ska fixa nästa tenta.

Högskolan i Halmstad präglas av drivkraft och entreprenörsanda och det finns många föreningar/grupper att engagera sig i. Bredden på områden du kan engagera dig i är stor och vi kan nästan garantera att det finns något för alla. Brinner du för ett område där det inte finns någon förening kan du få hjälp och stöd att dra i gång en. Under de fyra kategorierna nedan kan du hitta mängder av saker att engagera dig i kopplat till din studietid på Högskolan i Halmstad. Här börjar framtiden!

Engagera dig – förbered dig för framtiden och få vänner för livet!

Oliwer Granhagen

Oliwer Granhagen, Projektledare Arbetsmarknadsdagen 2017/18

"Just nu sitter jag som projektledare i Arbetsmarknadsdagen, mässansvarig i Karriär och som övrig ledamot i Sokrates som jag var med att starta upp då jag har erfarenhet av uppstarter sedan tidigare".

"Det bästa är att vara med och påverka. Det man har tänkt borde göras kan man själv göra och få bollen i rullning. Det är kul att starta roliga initiativ som gynnar både studenter och Högskolan i Halmstad. Visar man framfötterna på en sådan händelserik högskola som Halmstad är så får man vara med och påverka".

- Oliwer Granhagen.

Kalle Pyk, Kassör i HSIF

Kalle Pyk, kassör i HSIF 2017/18

Jag tycker att det är kul att göra något utöver studierna och framför allt att träffa folk utanför min studentroll. I HSIF-rollen träffar jag människor i en annan miljö och från andra program.

- Kalle Pyk om vad som är det bästa med att engagera sig.

Sidan uppdaterad 2018-12-20