Den här sidan är utskriven från Högskolan i Halmstads webbplats (www.hh.se). Texten uppdaterades senast den 2017-03-27. Besök webbplatsen om du vill vara säker på att läsa den senaste versionen.

Hälsoaktuellt

DROP IN - MINDFULNESS

Torsdagar kl 12.15-13.00 på Idrottscentrum (med start 2 feb).

Drop in - Mindfulness är en stund för dig som student att sänka anspänningen i kroppen och öva upp din mentala förmåga att fokusera på den direkta upplevelsen av livet (nuet). Passar såväl dig som är ny och nyfiken som dig som har testat mindfulness tidigare.

Under våren kommer vi att erbjuda drygt 10 tillfällen. Titta i kalendern på webben för att se när tillfällena är.

_______________________________________________________________

Goda råd för en hållbar studietid

Har du funderingar kring dina matvanor, undrar över vad du kan göra åt din musarm eller vill veta hur ett klamydiatest går till? Då kan du vända dig till studenthälsan.

Vi har information, material, tester och utställningar som handlar om det som får dig att må bra. Du hittar bland annat information om träning och mat, stress och psykisk ohälsa, kondomer och alkohol. Kom gärna in och titta, bläddra i böcker, hämta material eller ställ dina frågor. Ibland behöver man någon att resonera med kring sina funderingar.

Vi arbetar med allt som har med din hälsa att göra och allt finns inte beskrivet här på hemsidan. Har du andra frågor eller vill prata vidare om något så är du förstås alltid välkommen att kontakta oss.

 

Bild på Andreas Holm

Mindfulnessinstruktör - Andreas Holm

Hur kan vi bidra till att öka ditt välmående?
så att du kan fokusera bättre på dina studier


Sidan uppdaterad 2017-03-27