Den här sidan är utskriven från Högskolan i Halmstads webbplats (www.hh.se). Texten uppdaterades senast den 2018-08-20. Besök webbplatsen om du vill vara säker på att läsa den senaste versionen.

Högskolan söker nya studentambassadörer

Är du intresserad av att berätta för blivande studenter om studier och studentliv vid Högskolan i Halmstad? Tycker du om att träffa nya människor och att hålla föredrag? Då skulle du passa som högskoleambassadör!

Om uppdraget

Som högskoleambassadör deltar du i Högskolans rekryterande verksamhet, utbildningsmässor och gymnasiebesök runtom i Sverige. Du kan också arbeta som guide på campus och värd/värdinna vid konferenser och evenemang som arrangeras på Högskolan.

I uppdragen ingår gymnasiebesök, mässdeltagande men vi har även andra aktiviteter under hela året. Uppdragen är oftast dagtid på veckodagar, men helger kan också förekomma.

Anställningsformen är timanställning. Läs mer på sidan om ersättning.

Alla nya ambassadörer genomgår en obligatorisk introduktion.

Kvalifikationer

Som studentambassadör bör du vara utåtriktad och kunna prata inför större grupper. Du ska också ha lätt för att samarbeta med andra, men samtidigt kunna genomföra uppdrag ensam. Körkort är ett plus men inget krav.

Vi vill att våra ambassadörer speglar Högskolans olika utbildningar såväl som samhällets mångfald. Vi är även intresserade av dig som började studera direkt efter gymnasiet eller som valt en annan väg till högskolestudier.

Är du intresserad av att jobba som studentambassadör?

Kontakta Sofia Ryan-Hägerling på kommunikationssavdelningen för mer information om ambassadörsverksamheten och intresseanmälan.
Har du körkort?
Multiple selectionSidan uppdaterad 2018-08-20