Den här sidan är utskriven från Högskolan i Halmstads webbplats (www.hh.se). Texten uppdaterades senast den 2018-11-13. Besök webbplatsen om du vill vara säker på att läsa den senaste versionen.

Pineberry Stipendium

Pineberry Stipendium

Pineberry är ett av Sveriges ledande företag inom digital marknadsföring. Vi brinner för att öka kunskapen inom vår bransch. Nu vill vi belöna en student som bidragit med nya kunskaper till vårt ämnesområde.

Pineberrys uppsatsstipendium delas ut till den bästa uppsatsen inom ämnesområdet digital marknadsföring. Stipendiet är värt 10 000 kr och delas ut en gång per år. Sista ansökningsdag är 30:e september 2019.

Vem kan söka?

Stipendiet kan sökas av dig som skrivit C- eller D-uppsats vid en högskola eller ett universitet i Sverige under det gångna läsåret.

Stipendiet ges till den bästa uppsatsen inom ämnesområdet digital marknadsföring. Uppsatsen får men behöver inte handla om något av de områden Pineberry är verksamma inom, det vill säga sökmotoroptimeringlänk till annan webbplats, Google Adslänk till annan webbplats eller Facebook-annonseringlänk till annan webbplats. Författare till uppsatser som berör digital marknadsföring ur ett vidare perspektiv är lika varmt välkomna att ansöka.

Läs mer här: https://www.pineberry.com/stipendium/länk till annan webbplats

Sidan uppdaterad 2018-11-13