Den här sidan är utskriven från Högskolan i Halmstads webbplats (www.hh.se). Texten uppdaterades senast den 2018-08-16. Besök webbplatsen om du vill vara säker på att läsa den senaste versionen.

Trådlöst nätverk, eduroam

Vi rekommenderar att du använder eduroam när du kopplar upp dig trådlöst. Det finns över i stort sett hela campus, och även på många andra platser, t.ex. flygplatser och järnvägsstationer i Sverige, och universitet och högskolor runt om i världen.

Logga in i eduroam

Observera: du loggar in i eduroam med ditt användarnamn@hh.se och ditt separata lösenord till eduroam som du hittar när du har loggat in i Helpdesklänk till annan webbplats.

Hur ansluter jag till eduroam

För att använda eduroam måste du göra inställningar i din utrustning. Det gör du enklast genom att använda den installationsfillänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster som passar din utrustning. Använder du en Android-enhet måste du först installera appen Eduroam CAT.

Övrigt

Använder du eduroam på ett annat lärosäte måste du följa deras regelverk för nätanvändning. Behöver du hjälp kring eduroam (t.ex. med inloggning), ska du alltid kontakta Helpdesk vid Högskolan i Halmstadlänk till annan webbplats.

Sidan uppdaterad 2018-08-16