Den här sidan är utskriven från Högskolan i Halmstads webbplats (www.hh.se). Texten uppdaterades senast den 2017-11-08. Besök webbplatsen om du vill vara säker på att läsa den senaste versionen.

Välkommen till studentportalen

Studentportalen är en webbtjänst för aktiva studenter vid Högskolan i Halmstad. Fram till att studentportalen stänger den 30 november är det här du hittar schema, registreringar, resultat, kurs- och utbildningsplaner. Det är även här du ansöker om examensbevis.


Så här loggar du in

Du loggar in med ditt studentkonto genom att klicka på länken för inloggning. Om du inte har något studentkonto eller har glömt lösenordet, gå till http://account.hh.selänk till annan webbplats. Tänk på att du måste ha koll på din inloggning till antagning.se eller eduid.se för att kunna skapa konto eller byta lösenord.

Om det inte fungerar, anmäl ett ärende i helpdesklänk till annan webbplats och ange att du behöver en engångskod. Då skickar vi en engångskod till din folkbokföringsadress.

Studentportalen stängs 30 november

Studentportalen stängs den 30 november och därefter kan du inte längre logga in. Under perioden 30 november–10 december är funktionerna som finns i studentportalen tillfälligt stängda.

Från och med den 11 december loggar du in i Studentladok för att registrera dig, se dina resultat, anmäla dig till tenta, hämta studieintyg eller ansöka om examensbevis. I Blackboard kommer du successivt att få tillgång till ditt personliga schema, kurs- och utbildningsplaner samt övningstentor.

Sidan uppdaterad 2017-11-08