Den här sidan är utskriven från Högskolan i Halmstads webbplats (www.hh.se). Texten uppdaterades senast den 2018-02-14. Besök webbplatsen om du vill vara säker på att läsa den senaste versionen.

Informationsträff -

Arbetsintegererad utbildning

Den 27 februari kl.8.30-12.00 bjuder Akademin för lärande, humaniora och samhälle in till en informationsträff om Arbetsintegrerad utbildning. Anmälan sker via formulär längre ned på denna sida senast den 25 februari.

Under 2017 har diskussioner förts med er samarbetskommuner om att hitta nya lösningar på att få fler att välja och även stanna i läraryrket. Det har då framkommit ett intresse att finna former för nya kreativa lösningar om hur lärarutbildningar kan utformas. En sådan är arbetsintegrerade utbildningar.

Den 9 februari deltog lärarutbildningen på Högskolan i Halmstad på en konferens i Falun för att ta del av och problematisera ett gemensamt initiativ mellan högskolan i Dalarna och samarbetskommuner, att starta utbildningar ht17 med inriktning mot grundlärare åk 4-6 Ma/NO och KPU.

Med utgångspunkt i ovan inbjuder lärarutbildningen er kommuner till en informationsträff för att berätta om hur högskolan i Dalarna och kommunerna har gått tillväga och planerat utbildningen tillsammans. Vi vill även inleda en dialog med er skolhuvudmän hur ni ser på en liknande lösning, eller andra, i vår region. Viktigt att påpeka att detta tar tid att planera och kräver ett långsiktigt åtagande och engagemang från samtliga parter.

Vi vill bjuda in er till informationsträff om Arbetsintegrerad lärarutbildning.

Datum: tisdag 27 februari, 2018
Tid: kl.8.30-12.00
Plats: Q105BW, DLC, Q-huset, Högskolan i Halmstad

Anmälan senast 25 februari!


Det finns 36 lediga platser kvar. Sista anmälningsdag är den 25 februari klockan 23.59.
User information


Inbjudan och mer information:

Informationsträff - Arbetsintegrerad lärarutbildningPDF (pdf, 162.2 kB)

Sidan uppdaterad 2018-02-14