Den här sidan är utskriven från Högskolan i Halmstads webbplats (www.hh.se). Texten uppdaterades senast den 2017-04-25. Besök webbplatsen om du vill vara säker på att läsa den senaste versionen.

Utbildning vid Akademin för informationsteknologi

Här hittar både du som blivande student och redan aktiv student vid Akademin för informationsteknologi specifik information kring dina studier.

I sidans meny finns bland annat information om vilka utbildningar som ges inom Akademin, vad som gäller vid examensarbete och tips på utlandsstudier.

Kontakta Servicecenter vid frågor om till exempel intyg, tentor, passerkort, studentkonto, antagning, examen, lokaler, högskoleprov eller studievägledning.

Generell information om till exempel studentsupport, webbtjänster och studentliv hittar du under Är student. Här kan du även söka ut dina kurs- och utbildningsplaner.
Team Halmstad, med sex masterstudenter från Akademin för informationsteknologi, vann i tuff konkurrens den prestigefulla Grand Cooperative Driving Challenge 2016. I tävlingen, som gick av stapeln i Nederländerna, gjordes en vanlig bil om dels till att kunna vara självkörande, dels till att kunna samverka och kommunicera med andra fordon.

Sidan uppdaterad 2017-04-25