Den här sidan är utskriven från Högskolan i Halmstads webbplats (www.hh.se). Texten uppdaterades senast den 2017-06-01. Besök webbplatsen om du vill vara säker på att läsa den senaste versionen.

Nordisk Jobstart+

Vill du jobba i Danmark eller Norge?

Är du nyfiken på att söka jobb i Norge eller Danmark? Låter det spännande att jobba i ett annat nordiskt land och utöver arbetslivserfarenhet också få en kulturupplevelse, nya språkkunskaper och ett utökat nätverk? Nordisk Jobstart+ är ett EU-finansierat projekt som hjälper dig med någon form av vidareutbildning att kickstarta din karriär i ett annat nordiskt land. För att underlätta för unga att söka arbete i Norge och Danmark har Nordisk Jobstart+ en jobbdatabas där över 11 000 lediga tjänster i hela regionen är samlade och dessutom kontakt med olika verksamheter som specifikt söker arbetskraft från grannländerna. De erbjuder dig även hjälp med boende, ett kultur- och fritidsprogram och information kring skatteregler, försäkring mm.

Caroline Jonsson från Nordisk Jobstart+ kommer att finnas på plats i Servicecenter den 23/5 kl. 12.00-13.30 för att ge information och svara på frågor. Du kan även mejla henne för mer information på info@nordiskjobstart.org .

Välkommen!

Sidan uppdaterad 2017-06-01